Aanmelden bij Parship

Parship

Parship is wellicht een van de bekendste datingsites en staan bekend als een van de serieuzere datingsites. Op Parship vindt u veelal hogeropgeleiden ouder dan 30 jaar. Een serieuze relatie, of een heerlijk avondje weg, het kan allemaal met Parship. Parship.nl richt zich niet alleen op de 50-plussers maar een groot gedeelte behoort wel in deze groep. 76% van de leden op is 30 jaar en ouder en het grootste gedeelte is tussen de 30 en 55. Bent u dus pas net de 50 gepasseerd, of zit de 50 er steeds dichter aan te komen. Is Parship de ideale datingsite om nieuwe liefde te vinden.

Waarom Parship?

Er zijn een aantal redenen waarom u Parship zeker serieus in overweging kunt nement. Ten eerste is Parship de enige relatiesite met persoonlijkheidstest. Deze test geeft u een goed beeld van uzelf en de leden. Aan de hand van de persoonlijkheidstest kunt u nog gerichter op zoek gaan naar een partner. 1 op de 3 vindt dat ook liefde op Parship! De balans tussen mannen en vrouwen is ook goed, namelijk 52% vrouw wn 48% man.

Schrijf u nu gratis in!

Bij Parship bent u ervan verzekerd veilig en anoniem te kunnen daten. Parship heeft dan ook het thuiswinkel waarborg keurmerk. De site is erg gebruiksvriendelijk waardoor niks het vinden van een nieuwe liefde meer in de weg staat. Meld u nu gratis aan, doe de wetenschappelijke PARSHIP-test en ontvang een persoonlijk profiel.

Aanmelden bij Parship